Skip to main content

Roermond, een sterk(er) merk in wording!

Roermond. Een stad die alles heeft. Rust aan de ene kant van de oever, ‘Roermoer’ aan de andere kant. Een plek waar groots genieten en bewust leven samenkomen. Waar het stroomt, maar niet overstroomt. Een stad om van te (gaan) houden. Vandaag en morgen. Precies dat is waar De Roermondse Stroom aan bijdraagt. Als sterk stadcollectief van dromers, denkers en doeners met een warm hart voor Roermond zetten we ons in voor het merk Roermond. Een sterk merk dat (potentiele) bewoners trots maakt, bezoekersstromen op een verantwoorde manier laat groeien en een vruchtbare bodem vormt voor bedrijven en al haar medewerkers.

Een stad bouw je samen

Hoe het begon te stromen…? Op 9 maart 2022 zijn we gestart met 120 actieve Roermondenaren in TheaterHotel Oranjerie tijdens het kick-off evenement: Roermond – Fit for the Future. Dit op initiatief van een zestal mensen die samen een toekomstplan voor Roermond wilden gaan schrijven. Dit plan is er gekomen: ‘Een stad bouw je samen”. Het plan is daarna overhandigd aan de toenmalige formateur Dirk Franssen. Een van de ideeën uit dit plan is het realiseren van een marketingstrategie voor de gehele stad: samenwerken, ophalen en kiezen. Op wens van de gemeente Roermond heeft het team van ‘Citymanagement’ hiervoor een strategische aanpak ontwikkeld; ‘De Stroomstrategie’.

We Are Roermond!

We Are Roermond!

We Are Roermond!

We Are Roermond!

We Are Roermond!

Onze organisatie

Ine Creemers

Directeur Stichting Citymanagement Roermond

Kantoor: 0475 337222

Steffie Suylen

Bestuurssecretaris Stichting Citymanagement Roermond

Kantoor: 0475 337222

Fotografie

De foto’s op deze website zijn verkregen via Citymanagement/ We Are Roermond (een van de initiatiefnemers van de Roermondse Stroom).
Fotografen: Petra Lenssen, Cord Beckmann, Kim Roufs, Koen Kruchten, Ruud Claessen, Mark Richter.