Skip to main content

Roermond.

Een prachtige en unieke historische stad aan het water. Vanuit het hele land en daarbuiten komen bezoekers naar de toeristische en recreatieve voorzieningen en genieten ze van het retail en horeca aanbod. Roermond is ook een fijne stad om te wonen en te werken, het resultaat van alle inspanningen uit het verleden.

De stad blijft ambitieus. Er is zoveel kwaliteit om op door te pakken. Beleving voor bewoners en bezoekers vanuit hun klantverwachting is in onze ogen een belangrijk overkoepelend element, samen met het op elkaar aan laten sluiten van gebieden.

Denk aan het verbinden van binnenstad, Maasplassen en het Designer Outlet Roermond. Een aantrekkelijk geheel zorgt voor een scala aan opties, levendigheid en betekent gegarandeerd nog meer genieten!

We gaan aan de slag met deze kansen. Samen met andere ondernemers, organisaties, bewoners en de gemeente gaan we bouwen aan deze mooie stad die veel te bieden heeft. We willen Roermond verder ontwikkelen als een toekomstbestendige, geliefde, leefbare en vitale plek voor iedereen.

Dit magazine geeft onze ambities en plannen weer. Het begin althans, want de ideeën zijn niet compleet. We hebben jou nodig om samen aan het merk Roermond te werken en projecten op te pakken. We willen de nieuwe Omgevingswet die focust op samenwerking en participatie gebruiken voor toekomstige ontwikkelingen.

Wij steken dus onze hand uit, pakt u hem aan?